Arbetsledare/montör

Flexokliché är ett privatägt företag beläget i Värnamo. Företaget drivs och leds av ägarfamiljen i andra generationen. Vårt fokus har sedan starten 1980 varit att tillverka klichéer för wellpappindustrin. Vi tror på hög servicegrad, korta ledtider och briljanta resultat. För oss betyder det att ha ett tätt samarbete med våra kunder och att finnas tillgänglig även med kort varsel. Vårt arbetssätt är väldigt flexibelt och vi försöker alltid möta våra kunders behov.

Arbetsledare/montör

Du är en handlingskraftig, självständig och strukturerad initiativtagare. Att vara noggrann och uppfylla kundens önskemål är A och O. Planering faller sig naturligt för dig och du uttrycker dig med lätthet i svenska språket i så väl tal som skrift. Tillträde enligt överenskommelse

thumbnail_arbetsledare_small